Palvelut

Lue lisää ydinosaamisestani ja siitä kuinka voin auttaa sinua parhaiten

Sovelluskehitys

Onko sinulla tai yritykselläsi tarve uudistaa tai kehittää liiketoimintaanne sovelluksella tai webbipalvelulla, jota mietitte? Tarvitsetko suunnittelu-, toteutus- tai vetoapua tähän sovelluskehitysprojektiin? Olen toteuttanut vaativia webbisovelluksia ja -palveluita Microsoftin teknologioilla kymmenen vuoden ajan niin kasvaville kuin suurille kansainvälisille yrityksille. Olen osallistunut projekteihin usein suunnittelusta käyttöönottoon asti. Olen periksiantamaton tekijä ja otan vastuun työstäni ja sen tuloksista.

Ota minuun yhteyttä sovelluskehitystarpeissasi →
Microsoft .NET

Olen toteuttanut vaativia webbisovelluksia ja -palveluita Microsoftin teknologioilla kymmenen vuoden ajan niin kasvaville kuin suurille kansainvälisille yrityksille – alusta loppuun asti.

Tietokannat

Olen suunnitellut ja toteuttanut relaatiokantoja kymmenille sovelluksille ottaen huomioon hyvän tietokantasuunnittelun periaattet. Ymmärrän myös työkokemukseni ansiosta tietovarastoinnin periaatteet ja merkityksen liiketoiminnalle.

Nettisivustot

Oletko tekemässä itsellesi tai yrityksellesi brändiä, jonka takia tarvitset ammattimaisesti toteutetut nettisivut? Osaan tuottaa visuaalisesti miellyttäviä ja helppokäyttöisiä sivustoja ja huomioida monia myynnin ja markkinoinnin näkökulmia niitä tehdessäni. Näiden asioiden lisäksi osaamiseni liiketoiminnasta, myyntiprosesseista, nettimarkkinoinnista ja sosiaalisesta mediasta auttaa minua vahvistamaan sinunkin tekemän investoinnin tuloksia.

Ota minuun yhteyttä nettisivujen kehittämisestä →
WordPress

Osaan tuottaa moderneja nettisivustoja ja räätälöidä niitä asiakkaiden tarpeisiin sopiviksi. Osaamiseni myyntiprosesseista ja nettimarkkinoinnista auttaa minua vahvistamaan asiakkaiden tuloksia.

Hakukoneoptimointi

Osaan suunnitella sivustot siten, että ne ottavat huomioon hakukoneet ja yrityksen strategian. Keskustelemalla asiakkan kanssa saamme aikaan parempia tuloksia yrityksen tavoitteet huomioiden.

Sisällöntuotanto

Osaan tuottaa hyvälaatuista ja myyvää sisältöä nettisivustoille ja suunnitella sivustojen myyntiprosesseja. Sisällön tulee olla tyylikästä ja selkeää, mutta myös myös tukea yrityksen liiketoimintaa.

Liikkeenjohdon konsultointi

Tarvitsetko näkemyksiä tai asiantuntemusta liiketoimintaasi tai sen aloittamiseen? Minulla on useiden vuosien kokemus startupeista sekä valtava kiinnostus talouteen ja liiketoimintaan liittyvään kirjallisuuteen. Olen konsultoinut useita yrittäjiä heidän siirtäessä liiketoimintaa ulkomaille ja voin auttaa myös sinun yritystäsi monin eri tavoin. Olen ssovelluskehitystaustani ja henkilökohtaisten ominaisuuksieni ansiosta erityisen vahva liiketoiminnan prosessien kehittämisessä, jotka ovat tärkeitä jokaiselle kasvavalle yritykselle.

Ota minuun yhteyttä konsultointiasioissa →
Liiketoiminnan kehittäminen

Olen taustani ja luonteeni ansiosta vahva prosessien kehittämisessä ja jokainen kasvava yritys tarvitsee vahvoja prosesseja, joita olen päässyt suunnittelemaan ja toteuttamaan startupeissa.

Liiketoiminnan kehittäminen

Olen taustani ja luonteeni ansiosta vahva prosessien kehittämisessä ja jokainen kasvava yritys tarvitsee vahvoja prosesseja, joita olen päässyt suunnittelemaan ja toteuttamaan startupeissa.

Johdon valmennus

Tarvitsetko järjestystä arkeesi, lisää tunteja vuorokauteesi tai sparrausta työelämän haasteissa? Kenenkään ei tarvitse olla omien haasteiden kanssa yksin ja monesti asioista keskusteleminen ulkopuolisen henkilön kanssa auttaa myös meitä olemaan rehellisempiä itsellemme. Jos olet itsekin ratkaisukeskeinen henkilö olen oikea henkilö auttamaan sinua parhaimpien vaihtoehtojen ja ratkaisujen löytämisessä. Olen konsultoinut useita yksityishenkilöitä heidän arjessaan ja saanut kuulla heiltä, kuinka neuvoni ja antamani työkalut ovat heitä auttaneet.

Ota minuun yhteyttä valmennuksesta →
Ajanhallinta

Olen tutustunut erilaisiin ajanhallintametodeihin ja -työvälineisiin sekä kouluttanut itseäni maailmanluokan valmentajien seminaareissa. Paras kokemus on kuitenkin saatu päivittäisistä käytännöistäni.

Johdon valmennus

Olen kouluttanut itseäni NLP:ssä tullakseni paremmaksi kommunikoijaksi ja pystyäkseni ratkaisemaan paremmin muiden ihmisten haasteita. Olen pitänyt huolta osaamisestani päivittäisessä elämässäni, jotta voin auttaa muita paremmin.