Nettisivut


Oletko tekemässä itsellesi tai yrityksellesi brändiä, jonka takia tarvitset ammattimaisesti toteutetut nettisivut? Osaan tuottaa visuaalisesti miellyttäviä ja helppokäyttöisiä sivustoja ja huomioida monia myynnin ja markkinoinnin näkökulmia niitä tehdessäni. Näiden asioiden lisäksi osaamiseni liiketoiminnasta, myyntiprosesseista, nettimarkkinoinnista ja sosiaalisesta mediasta auttaa minua vahvistamaan sinunkin tekemän investoinnin tuloksia.

Löydät tarkat tiedot osaamisestani sekä suosituksistani näiltä sivulta ja LinkedInistä.

Ota minuun yhteyttä nettisivujen kehittämisestä →


WordPress

Osaan tuottaa moderneja nettisivustoja ja räätälöidä niitä asiakkaiden tarpeisiin sopiviksi. Osaamiseni myyntiprosesseista ja nettimarkkinoinnista auttaa minua vahvistamaan asiakkaiden tuloksia.

Hakukoneoptimointi

Osaan suunnitella sivustot siten, että ne ottavat huomioon hakukoneet ja yrityksen strategian. Keskustelemalla asiakkan kanssa saamme aikaan parempia tuloksia yrityksen tavoitteet huomioiden.

Sisällöntuotanto

Osaan tuottaa hyvälaatuista ja myyvää sisältöä nettisivustoille ja suunnitella sivustojen myyntiprosesseja. Sisällön tulee olla tyylikästä ja selkeää, mutta myös myös tukea yrityksen liiketoimintaa.